EL COL·LEGI MARQUÉS DE DOS AIGÜES DE BÉTERA, PRIMER PREMI DEL CONCURS 'CRISTAL·LITZACIÓ EN L’ESCOLA'

05/05/2017

- El segon premi ha sigut per al Col·legi La Milagrosa de Segorbe i el tercer premi per al Col·legi Nostra Senyora dels Desamparats de Natzaret - Els vidres seran exposats a partir de la setmana pròxima en el Carrer Menor del Museu
EL COL·LEGI MARQUÉS DE DOS AIGÜES DE BÉTERA, PRIMER PREMI DEL CONCURS 'CRISTAL·LITZACIÓ EN L’ESCOLA'

Estudiants del Col·legi Marqués de Dos  Aguas de Bétera han guanyat el primer premi del concurs 'Cristal·lització en l’Escola' que hui ha celebrat la final en el Museu de les  Ciències. El segon premi ha sigut per al Col·legi La Miralogrosa de Segorbe i el tercer premi per al Col·legi Nostra Senyora dels Desamparats de Natzaret.  Els cristals seran exposats a partir de la setmana pròxima en el Museu amb el treball dels equips vencedors de la 4a edició del concurs. 

Dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat, este certamen organitzat per la Ciutat de les Arts i les Cièncias i la Universitat Jaume I i en el que han participat més de 1.200 alumnes de la Comunitat Valenciana està pensat per a transmetre als alumnes com treballen els científics. 

Després de l’èxit del concurs 'Reacciona!' divendres passat i la final hui de 'Cristal·lització en l’Escola', dissabte que ve 13 de maig se celebrarà una nova edició del concurs 'Desafío Robot', també de lliure accés al públic general. En total, les tres competicions organitzades per la Ciutat de les Arts i les Ciències han superat els 2.400 escolars participants.