QUÈ FER ESTE CAP DE SETMANA EN LA CIUTAT DELS ARTS I ELS CIÈNCIES

04/11/2016

La pel·lícula IMAX 'Amèrica Wild' en l’Hemisfèric i els tallers de La Ciència a Escena del Museu, entre les propostes destacades
QUÈ FER ESTE CAP DE SETMANA EN LA CIUTAT DELS ARTS I ELS CIÈNCIES

 

'Mirant l’invisible' , 'Univers Ocult' i 'El vol de les palometes'). Per a públic infantil, la pel·lícula 'Caminant entre dinosaures 3D' i 'Escapada al paradís 3D: una nova aventura de tortugues'.

 AVENTURES EN IMAX I 3D 
El vol de les palometes. Dissabte i diumenge a les 11:00 hores. 
Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D. Dissabte i diumenge a les 13:00 i a les 19:00 hores. 
Mirant l’invisible. Dissabte i diumenge a les 12:00 hores. 
Escapada al paradís 3D. Una nova aventura de tortugues. Dissabte i diumenge a les 17:00 hores. 
Amèrica Wild. Parcs naturals Dissabte 16:00 18:00 i 20:00. Domingo a les 16:00 i 18:00 hores. 

CIÈNCIA INTERACTIVA EN EL MUSEU
El Museu dels Ciències obri de divendres a diumenge de 10 a 19 hores. Hi ha sessions de Teatre de l’Electricitat, Espai dels Xiquets i Cadet de l’Espai (activitats incloses en l’entrada general) des de les 11 a les 18 hores. A més, este cap de setmana tenim: 
La Ciència a Escena 
Els visitants també poden triar entre diferents experiments en directe. El preu de les entrades per a assistir als tallers de 'Ciència a escena' de 3,50 euros per persona i no cal comprar l’entrada general al Museu.
 

Dissabte 5 de novembre 
- 11:30 hores. 'Científic per un dia'. Recomanat per a xiquets de 4 a 8 anys. En este taller els més menuts se submergixen en el paper de científic: la sala es convertix en compte d’experimentacón i tenen a la seua disposició material de laboratori com a ulleres especials o guants. 
- 13:00 hores Taller 'Horror al buit'
 - 16 hores Taller 'Fred. fred'
 - 17:15 hores taller 'Màgia química'
 

Domingo, 6 de novembre
- 11:30 hores Taller 'aLUZina!' 
- A les 13:00 h: taller 'Molècules saboroses' en què els participants aprenen alguns dels secrets de la denominada 'cuina molecular’ que aplica tècniques de laboratori als foguers. Gelat de xocolate al nitrogen i inclús escultures de vidre de sucre són alguns dels 'plats’ que el públic cuina mentres experimenta amb nous sabors i textures. 
 - 16 hores Taller 'Fred. fred' 
 - 17:15 hores taller 'Màgia química'
 

Visites guiades
El Museu dels Ciències organitza visites guiades a les exposicions 'Nikola Tesla. Idees com a rellamps' i 'Els nostres dinosaures'. L’horari de les visites guiades comença a partir de les 11 h, 12h, 13h, 16h, 17h i 18 hores, i el preu és de 2, 5 euros a més de comprar l’entrada general al Museu.

DANSA TRADICIONAL 
Domingo 6 de novembre,  13 hores, exteriors del Museu dels Ciències. Actuacions de grups de dansa de la Federación de Folklore de la Comunitat Valenciana. Ataviados amb la indumentària valenciana i amb dolçainers presentarán els seus balls.

UMBRACLE: Jardí d’Astronomia i Passeig de l’Art
En este espai de lliure accés, els visitants poden recórrer la nova exposició 'Camins Paral·lels' del Passeig de l’Art formada per deu escultures realitzades per l’artista Rogério Timoteu.  I en el Jardín d’Astronomia s’exposen a l’aire lliure diferents mòduls per a aprendre astronomia. Conéixer els moviments aparents dels astres o què és la declinació solar són algunes de les activitats proposades.