EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ORGANITZA ESTE CAP DE SETMANA TALLERS DIY 'MÒBIL SISTEMA SOLAR' DINS DE LA NOVA EDICIÓ DE 'PASSAPORT A l’ESPAI’

16/12/2016

Dissabte 17 i diumenge 18 de desembre, d’11 a 12 h
EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ORGANITZA ESTE CAP DE SETMANA TALLERS DIY 'MÒBIL SISTEMA SOLAR' DINS DE LA NOVA EDICIÓ DE 'PASSAPORT A l’ESPAI’

El Museu de les Ciències oferix este cap de setmana per al públic general nous tallers realitzats en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) i que formen part de la proposta de “Passaport a l’Espai'. El dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre de 11:00 a 12:00 hores se realitzarà el Taller “Do it your self. Mòbil Sistema Solar” en què els participants realitzaran els seus propis sistema solar i descobrixen la gran varietat de planetes del sistema solar: des de gegants gasosos com a Júpiter, planetes rocosos com a Mercuri o els anells de Saturn.

El taller consistix en explicar de forma gràfica i interactiva als xiquets com és el Sistema Solar i els planetes que ho formen. Mentres realitzen els dibuixos de cada un dels planetes i cossos celests del sistema Solar, els animadors científics els expliquen amb recursos audiovisuals les principals característiques de cada un d’ells i del Sistema Solar : les grandàries, 'colors',  què són les òrbites, quins planetes compten amb satèl·lits o de què estan compostos principalment. De esta formen aprenen i 'retenen' els diferents conceptes més fàcilment ja que estan jugant i creant ells mateixos el seu mòbil/joguet, d’acord amb la filosofia DIY, un joc que es portaran a les seues cases.

Els tallers formen part de la oferta de 'Passaport a l’Espai', una proposta que reunix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat d les  Arts i les  Ciències.  Els socis del Club CienciAmics o del Club de la Ciutat dels Arts i els Ciències podran participar de forma gratuïta en esta activitat prèvia reserva. Per al públic general el preu és d’1 euro sempre que s’adquirisca l’entrada al Museu.