El Museu de les Ciències organitza este cap de setmana tallers DIY 'Planetes 3D'

25/11/2016

- És una activitat de 'Passaport a l’Espai’  - Els tallers costen 1 euro, a més de l’entrada general al Museu
El Museu de les Ciències organitza este cap de setmana tallers DIY 'Planetes 3D'

El Museu de les Ciències oferix este cap de setmana per al públic general nous tallers realitzats en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) i que formen part de la proposta de “Passaport a l’Espai'. El dissabte 26 i el diumenge 27 de novembre de 11:00 a 12:00 hores es realitzarà el Taller “Do it your self. Planetes 3D” en el que els participants fabricaran les seues pròpies ulleres 3D amb les que podran observar panoràmiques espacials on el planeta Mart serà el protagonista. 

Els participants creen les seues ulleres 3D i amb recursos audiovisuals i vídeos reals de la superfície marciana poden explorar este planeta en tres dimensions. Els divulgadors científics els expliquen les característiques més cridaneres del planeta roig mentres amb les seues ulleres especials, els assistents descobrixen relleus, canons i inclús cràters marcians. També simularan una missió a Mart amb un rover explorador i comprovaran com es mou sobre la superfície del planeta. 

Els tallers formen part de l’oferta de 'Passaport a l’Espai', una proposta que reunix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat de les Arts i les Ciències.  Els socis del Club CienciAmics o del Club de la Ciutat de les Arts i les Ciències podran participar de forma gratuïta en esta activitat prèvia reserva. Per al públic general el preu és d’1 euro sempre que s’adquirisca l’entrada al Museu. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) organitza per tercer any consecutiu la iniciativa 'Passaport a l’Espai' que reunix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat de les Arts i les Ciències com els planetaris de l’Hemisfèric, els mòduls interactius 'Simulador espacial' i 'Cadet de l’Espai', tallers DIY o conferències. Es pot sol·licitar el 'Passaport a l’Espai' en les taquilles del Museu o de l’Hemisfèric. 

Cada vegada que el visitant participe en alguna de les activitats assenyalades, es ficarà un encuny en la casella corresponent. Fins al 21 de maig de 2017, podran omplir el seu passaport per a aconseguir almenys 4 encunys en el cas de menors de 8 anys i sis encunys per a xiquets de 8 anys o majors. Després d’entregar el seu passaport amb les proves corresponents validades, participaran en un sorteig de visites guiades al Consorci Valencià de l’Espai, a l’Observatori Astronòmic d’Aras de los Olmos o a les instal·lacions de l’Agència Espacial Europea a Madrid entre altres premis.