La Ciutat de les Arts i les Ciències torna al col.le amb més de 15.000 entrades reservades per al curs 2018/2019

10/09/2018

- L’oferta didàctica comprén exposicions, tallers i recorreguts adaptats des d’Infantil a Batxillerat - Més de 164.000 escolars van visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències el passat curs 
La Ciutat de les Arts i les Ciències torna al col.le amb més de 15.000 entrades reservades per al curs 2018/2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa un any més en la 'Tornada al col.le' amb tot preparat per a atendre als milers d’escolars que visitaran el complex este pròxim curs en què s’espera continuar amb els bons resultats del passat any amb més de 164.000 visites, un augment del 13 per cent respecte a l’anterior. 

Ja s’han registrat més de 15.000 entrades reservades per col·legis. Entre les novetats destaca la nova exposició 'Mart. La conquista d’un somni' en el Museu de les Ciències i la pel·lícula  'Els secrets de la gravetat' en l’Hemisfèric. Els planetaris adaptats a cada nivell educatiu de l’Hemisfèric, les aules-taller de l’Oceanogràfic i els experiments en directe de 'Ciència a Escena' en el Museu són continguts amb gran acceptació entre el públic escolar. Per al nou curs ja hi ha més de 5.000 entrades reservades per als tallers de 'Ciència a Escena' i 'Estudi de TV'.

L’atenció al docent és una altra de les prioritats amb el Programa Especial d’Educació i Ciència (CIENCIAPEC) que té com a objectiu fer accessible l’oferta educativa al professorat i als seus alumnes. Els centres poden inscriure’s en www.cac.es/educacion, consultar els cursos i jornades especials que s’organitzen per a docents (dia del professorat) i també tenen accés a un complet material educatiu online (guies, fitxes, jocs etc...) per a preparar la visita i assentar el que aprén després de l’excursió. 

Concursos escolars

Despertar les vocacions científiques i l’amor per la ciència és l’objectiu. Per a això, maig és el mes dels concursos escolars en el Museu amb les finals de Desafiament Robot', Reacciona! i Cristal·lografia. Dissenyar el robot més àgil i original, el projecte de química amb major projecció didàctica o "crear" espectaculars vidres són els desafiaments científics que es plantegen als escolars des de la Ciutat de les Arts i les Ciències al llarg del curs. Més de 1.000 estudiants van participar en estes competicions científiques el curs passat.