LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES AMPLIA HORARIS I ACTIVITATS DURANT EL PONT

26/10/2016

-Els visitants del Museu i de l’Hemisfèric es beneficien de tarifa única de 6 euros en el pàrquing 
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES AMPLIA HORARIS I ACTIVITATS DURANT EL PONT

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia els horaris i activitats amb motiu del pont de Tots Sants. El Museu de les Ciències obri des de les 10 fins a les 19 hores i  ha reforçat les activitats d’animació científica amb més tallers i visites guiades. También l’Hemisfèric amplia el nombre de projeccions amb passes de pel·lícules des de les 11 hores fins a les 20 hores del divendres 28 al dilluns 31 d’octubre. 

Entre les propostes del Museu de les Ciències, destaquen les visites guiades a les exposicions 'Els nostres dinosaures' i 'Nikola Tesla. Idees com a rellamps'. Hi ha visites al llarg de tot el dia (11:00/12:00/13:00/16:00/17:00/18:00 h). El preu és de 2, 5 euros a més de comprar l’entrada general al Museu.

Els visitants també poden triar entre diferents experiments en directe. El preu de les entrades per a assistir als tallers de 'Ciència a escena' de 3,50 euros per persona i no cal comprar l’entrada general al Museu. Descubrir amb provetes ‘fumejants’ que la química és divertida o experimentar amb la gastronomia molecular són algunes de les experiències que proposen els tallers de 'La ciència a escena': 'Científic per un dia' i ‘Molècules saboroses’ amb horaris especials.

En ‘Científic per un dia’ els més menuts es transformen en investigadors i experimenten amb substàncies apegaloses, colors que viatgen pel paper o inclús jugant amb ‘farines’ movedisses. L’edat recomanada és de 4 a 8 anys. 

I per a tots els públics 'Molècules saboroses'. Els participants realitzen experiments per a aprendre els secrets de la cuina molecular, aplicar les tècniques de laboratori més innovadores als foguers i descobrir noves textures, sabors i mescles: es tracta d’aplicar el mètode científic a la cuina per a entendre les relacions físiques i químiques que es produïxen durant els processos de preparació o elaboració dels aliments. 

Curiosos mòduls interactius, els primers models que van eixir de la fàbrica d’Almussafes i imatges que recorren la història de Ford des de la seua arribada a València. L’exposició pot visitar-se fins al 2 de novembre en la planta baixa del Museu dels Ciències, i l’accés és lliure. Inclús s’exposa el primer 'Fiesta' valencià amb la seua matrícula 1810 (va eixir de fàbrica el 18 d’octubre de 1976).

L’Hemisfèric oferix en la seua programació documentals IMAX sobre astronomia, ciència i naturalesa (amb les projeccions 'Amèrica Wild', 'Robots', 'Mirant l’invisible' , 'Univers Ocult' i 'El vol de les palometes'). Per als més menuts, la pel·lícula 'Caminant entre dinosaures 3D' i 'Escapada al paradís 3D: una nova aventura de tortugues'.