ELS PROTAGONISTES DE 'LES NITS DEL MUSEU' VISITEN LES NOVETATS I EXPOSICIONS D'#ESTIUCAC

30/06/2017

- El pròxim dissabte 15 de juliol a les 20 h concert gratuït de 'Spyplane Tribut U2' per a celebrar l’estrena de la projecció 'U23D' en l’Hemisfèric - Torna l’horari nocturn amb l’humor de 'Les Nits del Museu' (esta nit amb Xavi Castillo) i el planetari en directe 'Les Nocturnes d’estiu' en l’Hemisfèric, a partir del 4 de juliol - El Museu amplia horari a partir de juliol des de les 10 a les 21 hores   
ELS PROTAGONISTES DE 'LES NITS DEL MUSEU' VISITEN LES NOVETATS I EXPOSICIONS D'#ESTIUCAC

Els actors i còmics de 'Les Nits del Museu' han visitat hui la Ciutat de les Arts i les Ciències amb motiu de l’inici de la nova edició del cicle de monòlegs i actuacions d’humor que esta nit estrena el valencià Xavi Castillo.  Oscar Tramoyeres, Rubén Aparici, Patricia Espejo Paco Enlaluna i Rafa Alarcón han recorregut 'Els nostres dinosaures', 'Simulador espacial' i la nova exposició interactiva 'TecnoRevolución' del Museu que, junt amb les pròximes estrenes en l’Hemisfèric són algunes de les novetats que presenta la Ciutat de les Arts i les Cièncias per a este estiu 2017 #VeranoCAC. 

L’Hemisfèric estrena esta setmana  'Les Nocturnes' que se celebrarà els dimarts i els dijous fins al 7 de setembre. Es tracta d’una sessió especial en què un planetarista guia als espectadors a través del cel nocturn a l’estiu. A més, a partir de dissabte que ve 15 de juliol i fins al 9 de setembre, 'U23D' serà la proposta de l’Hemisfèric per a disfrutar de la mítica banda en 3D la nits dels dissabtes. 

Per a celebrar l’estrena d’U23D' el mateix dissabte 15 de juliol a les 20 hores està previst un concert gratuït de la banda 'Spyplane Tributo U2' que repassarà les grans cançons del grup de rock irlandés.  De lliure accés, l’actuació es realitzarà en l’escenari ubicat sobre el llac, davant el Museu de les Ciències. 

A més, el Museu de les Ciències amplia el seu horari a partir de matí i romandrà obert des de les 10 a les 21 hores durant els mesos d’estiu. En temporada alta, ampliem les sessions dels tallers de 'La Ciència a escena' com 'Científic per un dia' o 'Molècules saboroses'. 'l’Espai dels xiquets', 'Estudi de televisió' i el 'Simulador espacial' també amplien horaris fins a setembre.