La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el pròxim 2 de juliol ‘La nit de Berklee’

27/06/2022

- Este concert multitudinari, a l’aire lliure, tindrà lloc a l’escenari situat sobre el llac nord de l’Hemisfèric - Berklee València retrà un tribut musical al llorejat compositor espanyol Alberto Iglesias, que rebrà el reconeixement de doctor ‘honoris causa’ durant la cerimònia de graduació
La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el pròxim 2 de juliol ‘La nit de Berklee’

El pròxim 2 de juliol, a les 22.00 hores, tindrà lloc ‘La nit de Berklee’, el concert de graduació dels i les alumnes de màster del Campus de Berklee a València, que organitza aquest esdeveniment en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències. Enguany, a més, l’esdeveniment coincideix amb les celebracions del desé aniversari del campus. 

Estudiants procedents de més de 30 països compartiran la seua música, actuant sobre un escenari flotant enfront de l’icònic Hemisfèric, amb un programa artístic que inclou una selecció de composicions originals i arranjaments de temes coneguts que comprenen gran varietat de gèneres musicals. 

Durant l’esdeveniment es retrà homenatge al llorejat compositor espanyol Alberto Iglesias —guanyador d’onze premis Goya i quatre vegades nominat als Oscars—, que rebrà el reconeixement de doctor ‘honoris causa’ per la presidenta de Berklee, Erica Muhl, el dilluns 4 de juliol, durant la cerimònia de graduació del campus.

El concert, al qual van assistir més de 6.000 persones en 2019, és possible gràcies a la col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee, i compta amb el suport de BBVA, Mapfre i Yamaha Ibèrica.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee posaran a la disposició un nombre limitat d’invitacions per al públic valencià. Aquestes invitacions, que permetran l’accés a la plataforma de l’esdeveniment, estaran disponibles en les taquilles del Museu de les Ciències el mateix dissabte, 2 de juliol, a partir de les 18.00 hores. Es podran retirar un màxim de dos per persona.  

El públic que no es trobe a València podrà seguir el concert en directe a través del canal de YouTube de Berklee València.