EL RACÓ SOLIDARI DE #NadalenCAC MOSTRA ELS PROJECTES DE 16 ONGS

28/12/2016

- En el Passeig d’Arcbotants s’han disposat espais per a que les ONGs mostren els seus projectes socials als visitants - Les entitats interessades poden dirigir-se a reservas@cac.es 
EL RACÓ SOLIDARI DE #NadalenCAC MOSTRA ELS PROJECTES DE 16 ONGS

Un total de 16 ONGs participen enguany en la programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències gràcies al 'Racó Solidari' ubicat en el mateix Passeig d’Arcbotants junt amb el mercat de Nadal. Es tracta d’un espai habilitat on les ONGs poden presentar els seus projectes solidaris als visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències i donar informació de la seua organització.

La Fundación Vicente Ferrer,  el Centro de Acogida de Menores La Salle-Amigo, la  Asociación de Voluntarios de Acogimiento Familiar (AVAF),  NDEM,  Queremos y Podemos Deportea,  Aspanion,  Iniciatives Solidaries, Federación de Falleras Mayores de Benicalap-Campanar, SCORDAE, Asociación de Amigos de la Comunitat Valenciana, Sumemos Muchas Manos por los Niños Enfermos, Asociación Grupo Martes, Kimo proyectes Nules, Asociación Latiendo Juntos, Fundación Entreculturas i PROYDE  són les organitzacions que s’han sumat a la proposta plantejada des de la Ciutat de les Arts i les Ciències.  Les ONGs tenen una data i horari establit per a presentar les seues propostes, des del passat 16 de gener fins al 8 de gener. Les entitats interessades poden dirigir-se a reservas@cac.es ja que encara queden dates lliures.