Betlem monumental que recrea València, pista de gel, mercat amb més de 30 parades, racó solidari i molt més en #NadalenCAC

05/12/2016

A partir del 16 de desembre
 Betlem monumental que recrea València, pista de gel, mercat amb més de 30 parades, racó solidari i molt més en #NadalenCAC

El Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències es convertirà a partir del 16 de desembre en el passeig més nadalenc de la ciutat de València amb nombroses activitats per a disfrutar en família i amb amics: tallers nadalencs, pista de gel, mercat amb més de 30 parades, un racó solidari, zona de 'foodtrucks', photocall nadalenc i un Betlem monumental amb més de 300 peces que recrea la ciutat de València.

Del 16 de desembre al 8 de gener, a l’altura de l’Hemisfèric s’ubicarà la pista de gel real per a disfrutar de l’experiència de patinar en un entorn únic com és la Ciutat de les Arts i les Ciències. I al llarg de tot el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle, espai limítrof als llacs del Museu i l’Hemisfèric, els visitants podran recórrer més de 30 parades del mercat nadalenc on s’exposaran des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintage o joguets de fusta. També destacarà la varietat en l’oferta gastronòmica amb els 'foodtrucks' que s’instal·laran en este espai.

Cantajocs, titelles i pinyates
En el Passeig d’Arcbotants es podrà disfrutar d’una àmplia oferta infantil amb una ludoteca d’accés gratuït amb jocs i estructures musicals, i una zona de pagament amb atraccions, llits elàstics, minigolf, jocs de fira i tren a pedals. A més, els xiquets podran entregar les seues cartes a Pare Noel, que contarà contes, i a l’emissari dels Reis Mags.

Del 23 de desembre al 8 de gener, a les vesprades se celebrarà un espectacle de titelles. Una altra de les propostes infantils seran les actuacions de cantajuegos i jocs amb pinyates els dies 2, 3, 4, 5, 7, i 8 de gener a partir de les 13:00 h. També s’instal·larà un racó solidari on els visitants podran depositar joguets que es destinaran a diferents ONG's.

I per segon any consecutiu, en la programació especial de Nadal de la Ciutat dels Arts i els Ciències destaca també la música en directe de Pep Gimeno 'El Botifarra'. El cantautor de Xàtiva interpretarà el seu espectacle 'Ja arriba Nadal', una recopilació de romanços i cançons típiques per a estes dates el diumenge 18 de desembre a les 13:00 i el divendres 30 de desembre, a les 19:30 hores.