El Museu de les Ciències estrena horari d'estiu i el taller 'CienciaMix' este cap de setmana

28/06/2019

- El Museu estarà obert de 10 a 21 hores fins al 8 de setembre  - 'CienciaMix' reunix els millors experiments de 'Ciència a Escena' 
El Museu de les Ciències estrena horari d'estiu i el taller 'CienciaMix' este cap de setmana

A partir de aquest dissabte, 29 de juny, el Museu de les Ciències obri de 10 a 21 hores fins al 8 de setembre. Comença la temporada alta amb una programació especial que inclou més sessions del 'Teatre de l'Electricitat, 'Espai dels Xiquets', 'Simulador espacial' i visites guiades a 'Mart. La conquista d'un somni'. 

Tots els dies es realitzaran tres sessions el nou taller 'CienciaMix': a les 11.30 hores, 16.00 hores i 18.15 hores. Per al públic infantil, una de les millors propostes del Museu de les Ciències és el taller 'Científic per un dia' que se celebra també tots els dies a les 12.30 hores, 17.00 hores i 19.30 hores. 

'CienciaMix' són sessions especials de 'La Ciència a Escena' que reunixen les millors experiències de 'Màgia Química', 'Fred, fred', 'aLUZina!, 'Horror al buit' i també de termografia. En 'Científic per un dia', els xiquets d'entre 4 i 8 anys se submergiran en el paper de científic, inclús la sala es convertix en un lloc d'experimentació amb material de laboratori.  L'entrada a estos tallers és de 3,5 euros per persona i es pot realitzar de forma independent, sense adquirir l'entrada general del Museu de les Ciències. 

Contacontes i visites guiades 

El 'Teatre de l'Electricitat' està inclòs en l'entrada general del Museu i es realitzaran sessions des de les 11.30 fins a les 20.00 hores. En l'exposició 'Érase una vez...' hi ha programats contacontes a les 11h, 12h, 13h, 17h, 18h i 19h hores. També l'Espai dels Xiquets' posa en marxa sessions des de les 11h fins a les 20 hores. Estes activitats s'inclouen en l'entrada general al Museu de les Ciències. 

En l'exposició 'Gravetat Zero', els més atrevits i atrevides podran pujar-se al 'Simulador Espacial', que els permetrà conéixer millor com és la vida dels astronautes i l'Estació Espacial Internacional. Hi ha sessions als llarg de tot el dia (2,50 euros, a més de l'entrada general al Museu). Les visites guiades a l'exposició 'Mart. La conquista d'una somni' es realitzen a les 11, 13, 17 i 19 hores. (per persona 2,50 euros, a més de l'entrada general al Museu). 

Una de les noves exposicions és 'Talking Brains' en la primera planta del Museu de les Ciències. Es tracta d'un viatge interactiu a l'interior del nostre cervell que permet als visitants explorar com va sorgir i va evolucionar el llenguatge. 

A més, fans de 'Harry Potter™: The Exhibition' tenen l'oportunitat de visitar fins a l'11 d'agost esta exposició itinerant de 1.500 metres quadrats, amb escenaris inspirats en els decorats d'Hogwarts™, i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga després del vestuari, l'atrezo i les criatures fantàstiques originals de les pel·lícules.