El Museu de les Ciències exhibix una rèplica del trage d'astronauta de Neil Amstrong

02/08/2019

Es pot veure en el Carrer Menor del Museu de les Ciències, de lliure accés al públic
El Museu de les Ciències exhibix una rèplica del trage d'astronauta de Neil Amstrong

Diverses peces pertanyents a la col·lecció de Jordi Gasull, productor i guionista de 'Atrapa la bandera' i el major col·leccionista d’objectes de l’espai a Espanya, poden contemplar-se des d’esta setmana en el Carrer Menor del Museu de les Ciències. 

Un trage d’astronauta rèplica del què portava Neil Amstrong fa 50 anys sobre la Lluna i objectes que utilitzaven en les mítiques missions com a tisores quirúrgiques, una llanterna o indicador de pressió s’exposen en esta espai de lliure accés del Museu.  També es pot contemplar  un emblema original de la missió Apol·lo 11 i ninots de rèplica d’alunizaje (2 escala 1.6). 
Estes peces se sumen als continguts dedicats a la celebració del 50 aniversari de la missió Apollo 11 en el Museu de les Ciències i en l’Hemisfèric on es projecta la pel·lícula 'Apollo 11. Primers Passos'.  

També en el carrer Menor del Museu hi ha una instal·lació audiovisual que recrea una televisió dels anys 60, en  el seu interior es projecten imatges de l’arribada de la missió Apollo 11 a la lluna en juliol de 1969. El públic pot situar-se dins per a ser fotografiat des de l’exterior i simular que està en la televisió junt amb els astronautes.