MÉS DE 1.000 DOCENTS S’HAN INSCRIT EN EL PROGRAMA ESPECIAL D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA CIENCIAPEC

05/10/2016

-CIENCIAPEC reunix l’oferta educativa del Museu i de l’Hemisfèric com a complement i suport a la labor del professorat   - Hui 5 d’octubre és el Dia Mundial del Docent 
MÉS DE 1.000 DOCENTS S’HAN INSCRIT EN EL PROGRAMA ESPECIAL D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA CIENCIAPEC

Més de 1.000 docents s’han inscrit des de setembre en el programa especial d’Educació i Ciència CIENCIAPEC que té com a objectiu presentar l’oferta educativa del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric al professorat i als seus alumnes. A més, oferix recursos didàctics com a complement i suport a la labor dels docents i a les necessitats dels estudiants. 

Cinc professors de cada centre inscrit poden disfrutar d’accés gratuït, tant al Museu de les Ciències com a l’Hemisfèric, per a preparar futures visites amb els seus alumnes. Los centres poden inscriure’s en www.cac.es/educación i consultar les jornadas especialesque s’organitzen per a docents (dia del professorat), els cursos realitzats en col·laboració amb el CEFIRE i també tenen accés a un complet material educatiu online (guies, fitxes, jocs, etc.) per a preparar la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències i assentar el que aprén després de l’excursió. 

La setmana del 17 al 21 d’octubre se celebraran 'Dies del Professorat' perquè coneguen les novetats en tallers, exposicions i pel·lícules que oferixen el Museu dels Ciències i l’Hemisfèric, entre les destaquen la nova exposició "Els nostres dinosaures" i les pel·lícules "Caminant entre dinosaures" i "America Wild" . El complex organitza durant tot l’any jornades especials per a personal docent que d’esta manera coneix l’oferta didàctica de la Ciutat de les Arts i les Ciències. En estes presentacions i de forma gratuïta, es posa a disposició dels professors la possibilitat de conéixer les seues instal·lacions i recursos pedagògics.