La Marató València dona el tret d'eixida a la ‘Marató de Maratons’ per la seua 42a edició

01/12/2022

- L´Hemisfèric ha acollit la presentació de la carrera - Expo Esport se celebra al Carrer Major del  Museu de les Ciències divendres 2 i el dissabte 3 de desembre  - Recorreguda Marató. Consultar ací. 
La Marató València dona el tret d'eixida a la ‘Marató de Maratons’ per la seua 42a edició

La Marató València Trinidad Alfonso ha presentat hui la seua 42a edició, la que completa una marató de maratons, que tindrà lloc diumenge que ve 4 de desembre. Una edició que comptarà amb 30.000 corredors inscrits, la meitat d'ells arribats des de fora d'Espanya, i que recupera un cap de setmana complet ple d'activitats i esdeveniments paral·lels després de dos anys en què participaran no sols els corredors sinó també les seues famílies, acompanyants i tots els valencians que vulguen acostar-se. 

Este diumenge 4 de desembre la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà un any més la meta de la Marató València Trinidad Alfonso. La passarel·la de més de 300 metres de llarga i 10 d'ampla instal·lada en el llac d l'Hemisfèric rebrà als més de 30.000 corredors inscrits en la nova edició. L'esdeveniment començarà a partir de les 8.15 hores en el pont de Mont-olivet i es prolongarà fins a les 15 hores, amb l'arribada a meta dels participants. 

Amb motiu de la celebració de la carrera, el pàrquing de l'Umbracle estarà tancat des del divendres 2 de desembre a les 22.00 hores. Romandrà tancat el dissabte, 3 i el diumenge, 4 de desembre.

El Museu de les Ciències i l´Hemisfèric estaràn oberts en el seu horari habitual. 

Promoció  Runners 

Les persones que participen en la prova, mostrant el seu dorsal o polsera en les taquilles, tenen un 15% de descompte en la compra de les entrades, combinades o no, del Museu, l'Hemisfèric i *Oceanogràfic. Este  descompte és extensible a més a 3 acompanyants i s'aplicarà fins al 31 de desembre de 2022. 

El divendres 2 i el dissabte 3 de desembre se celebra Expodeporte en el Museu de les Ciències, on els corredors poden recollir el seu dorsal i borsa del corredor, amb estands de les principals marques relacionades amb el running. 

Divendres 2 i Dissabte 3 de desembre AGENDA EXPO ESPORT - Consultar ací 

Recorreguda Marató. Consultar ací.