Els actors de "La cena de los idiotas" participen en el taller 'Molècules saboroses' del Museu de les Ciències

02/07/2016

Els socis del Club CienciAmics tenen un 30% de descompte en les entrades d'esta obra que es representa en el teatre Talia  
Els actors de

Els actors de l’obra 'La cena de los idiotas' Josep Manuel Casany, Ferran Gadea, Toni Misó, Cristina García, Alfred Picó i Rosana del Carpio han visitat hui el Museu de les Ciències per a conéixer les noves exposicions i tallers que oferix la Ciutat de les Arts i les Ciències. En la seua visita, han realitzat alguns dels experiments del taller 'Molècules saboroses' de 'La ciència a escena', una de les propostes més divertides del Museu i que amplia les seues sessions durant els mesos d’estiu. 

En el taller 'Molècules saboroses' els participants exploren les tècniques més innovadors de la cuina actual: la denominada 'gastronomia molecular', que consistix a aplicar el mètode científic a la cuina per a entendre les relacions físiques i químiques que es produïxen durant els processos d’elaboració dels aliments. Al juliol, agost i fins al 18 de setembre, 'Molècules saboroses' es realitza els dimarts, dijous i dissabtes a les 19:00 hores.

’La cena de los idiotas', dirigida per Carles San Jaime es representa en el Teatre Talia de València fins al 31 de juliol. Els socis del Club CienciAmics i de la Ciutat de les Arts i les Ciències poden beneficiar-se d’un 30% de descompte en les entrades.