El cicle 'Les Nocturnes d'hivern' de l'Hemisfèric conclou aquest dissabte que ve

11/03/2021

 L'última sessió del planetari té lloc aquest dissabte, 13 de març, a les 18.00 hores
El cicle 'Les Nocturnes d'hivern' de l'Hemisfèric conclou aquest dissabte que ve

El cicle de planetari en directe 'Les Nocturnes d'hivern' de l'Hemisfèric conclou aquest dissabte, 13 de març, a les 18.00 hores. Les entrades estan disponibles en la web de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L'aforament de l'Hemisfèric continua limitat i reduït per a garantir la distància entre els espectadors i espectadores, d'acord amb les mesures de seguretat.

El planetari 'Les Nocturnes d'hivern: música i astronomia' mostra com és el cel nocturn durant l'estació més freda. La narració en directe d'un planetarista explica alguns dels llocs més fascinants del cel hivernal: les nebuloses més brillants, en la constel·lació d'Orió; en 'Canis Major', agrupacions estel·lars formades per centenars de components, i en 'Ursa Major', la majestuosa dansa còsmica que protagonitzen Mizar i Alcor.

En el planetari es conten històries mitològiques o curiositats de l'astronomia, com és el naixement, l'evolució i la mort de les estreles o alguns dels planetes més estranys. Un autèntic viatge en el temps per a conéixer l'exoplaneta més antic i, fins i tot, sobrevolar mons de foc i gel.