L' Hemisfèric mostra al públic les estreles i constel.lacions del cel hivernal

16/12/2016

Planetari 'Les Nocturnes d’Hivern' dissabte 17 de desembre a les 20 hores 
L' Hemisfèric mostra al públic les estreles i constel.lacions del cel hivernal

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix per quint any l’oportunitat de conéixer i identificar algunes de les estreles i constel·lacions visibles en el cel hivernal a través del planetari 'Les Nocturnes d’Hivern', que se celebra dissabte, 17 de desembre, a les 20 hores.  

A través de la narració en directe d’un planetarista, el públic escolta històries mitològiques associades a algunes de les estreles i constel·lacions típiques del cel nocturn durant l’estació freda de l’any. Esta sessió de planetari permetrà aguaitar als límits de la nostra galàxia, la Via Làctia, des d’on divisar a les nostres "veïnes galàctiques", els famosos núvols de Magallanes. El públic també coneix curiositats sobre les constel·lacions zodiacals, la superfície de Mart, els anells d’Urà i contemplarà fascinants imatges de Plutó obtingudes per l’actual missió espacial de NASA 'New Horizons'. 

'Las Nocturnes d’Hivern' compta amb la banda sonora del músic David Vázquez, una de les composicions guanyadores del concurs 'Posa-li música a les estreles'. Després d’esta primera sessió i una vegada acabe la programació especial de Nadal, 'Les Nocturnes d’hivern' tornaran a la cartellera de l’Hemisfèric tots els dissabtes a les 20 h del 7 de gener a l’11 de març de 2017.