UN TOTAL DE 48 JÓVENS APRENEN PROGRAMACIÓ EN ELS TALLERS ORGANITZATS PER LA CIUTAT DE LES ARTS I L’ASSOCIACIÓ BYL

10/12/2016

La iniciativa s’engloba dins de 'L’Hora del Codi', un moviment global que acosta les ciències de la computació a desenes de milions de jóvens en més de 180 països
UN TOTAL DE 48 JÓVENS APRENEN PROGRAMACIÓ EN ELS TALLERS ORGANITZATS PER LA CIUTAT DE LES ARTS I L’ASSOCIACIÓ BYL

La Ciutat dels Arts i les Ciències i l’Associació ByL Iniciatives Educatives han organitzat hui dos tallers tecnològics amb motiu de la Setmana de l’Educació en Informàtica, una iniciativa internacional que busca promoure les ciències de la computació entre els més jóvens. Con edats  entre els 8 i els 15 anys, els 48 participants en els tallers 'L’hora del codi. Aprendre a programar amb Scratch' han aprés conceptes bàsics sobre programació, fomentant la seua creativitat i les habilitats vinculades a la resolució de problemes. 

Els tallers eren gratuïts, i tan sols es requeria la prèvia inscripció en www.cac.es, on s’han arribat a superar les 160 inscripcions. La iniciativa s’engloba dins de 'L’Hora del Codi', un moviment global que acosta les ciències de la computació a desenes de milions de jóvens en més de 180 països, a fi de fomentar vocacions tecnològiques i visibilitzar el potencial de la tecnologia digital en l’aprenentatge.