L’EXPOSICIÓ 'MEMÒRIA' DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES VIATJA FINS A MURCIA DESPRÉS DEL SEU PAS PER SEVILLA I CASTELLÓ

23/09/2016

La mostra pot visitar-se en el Museo de la Ciencia y el Agua de Murcia fins al 14 de desembre
L’EXPOSICIÓ 'MEMÒRIA' DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES VIATJA FINS A MURCIA DESPRÉS DEL SEU PAS PER SEVILLA I CASTELLÓ

L’exposició 'Memòria' desenvolupada pel Museu de les Ciències i l’Exploratorium de San Francisco s’exposa des d’este mes en el Museo de la Ciencia y el Agua de Múrcia on podrà visitar-se fins al 14 de desembre.

A través d’un conjunt de mòduls interactius, tallers i suports audiovisuals, “Memòria” planteja diversos temes com els sentits (l'accés directe a la memòria a través d’experiències sensorials), què és l’oblit (on es podran experimentar les distintes classes de “defectes” en la memòria espacial o la falsa memòria), els distints tipus de memòria com la implícita que es desenvolupa de forma inconscient onades claus dels processos en les memòries personals i els records que compartix una societat, entre altres qüestions.

Es tracta d’una mostra itinerant que ja ha sigut exposada en altres centres de divulgació científIca com el Planetari de Castelló i la Casa de las Ciencias de Sevilla amb gran èxit de públic en ambdós ciutats. L’objectiu és promoure l’intercanvi cultural entre els museus i que els continguts arriben al nombre més gran possible de persones. A Castelló la mostra va superar els 23.000 visitants mentres que a Sevilla més de 69.000 persones van recórrer els seus mòduls interactius dedicats a com recordem i per què.