El taller 'La Ciencia a Escena en tu cole' del Museu de les Ciències lleva los experimentos científicos a más de 1.300 escolares este curso

05/02/2021

- Estudiants de 5a i 6é de primària del col·legi Sant Llorenç *Martir de Massalfasar han assistit hui a una sessió del taller 'Màgia Química' - El Oceanogràfic ofereix tallers i cursos adaptats a la normativa Covid en aules i per internet
El taller 'La Ciencia a Escena en tu cole' del Museu de les Ciències lleva los experimentos científicos a más de 1.300 escolares este curso

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha reservat aquest curs un total de 63 sessions del taller 'La Ciència a Escena en el teu col·le' que portaran els experiments en directe a més de 1.300 escolars fins a juny. Es tracta d'una proposta en la qual els educadors i educadores realitzen els tallers en directe i de manera personalitzada en els propis centres educatius de manera que no hagen de desplaçar-se fins al *Museu dels *Ciències.

A més de 'La Ciència a escena en el teu col·le', enguany l'oferta escolar de la Ciutat de les Arts i les Ciencies compta amb la modalitat telemàtica 'Connecta't en directe amb la Ciència a Escena'. Fins ara s'han realitzat un total de nou sessions d'experiments en directe per videoconferència per a centres de la província de València, Saragossa i Burgos.

Aquests tallers són eines educatives per als centres escolars que, davant les mesures excepcionals per la COVID-19, no poden desenvolupar les eixides complementàries extraescolars habituals.

Tallers i cursos en el *Oceanogràfic

Una altra de les opcions és el taller 'El Oceanogràfic viatja al teu col·le' amb el qual l'equip d'Educació porta la divulgació educativa a les aules valencianes, amb un total de 26 sessions reservades per a aquest curs i la participació de més de 400 escolars.

En aquestes activitats hi ha tallers interactius, mostres biològiques, vídeos i jocs adaptats a cada edat, que aborden temes relacionats amb el món marí i els seus animals.

Igualment, i a causa de la situació del Covid-19, s'impartirà a partir de març, en col·laboració amb l'Associació Ambiens, un curs de biologia i conservació de cavallets marins tant per internet com presencial amb el qual conéixer de la mà d'especialistes tècniques de fotografia submarina, projectes de conservació i el maneig d'aquestes criatures tan especials.