LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES OFERIX VISITES ARQUITECTÒNIQUES PER A GRUPS

02/10/2016

Els participants són guiats per un arquitecte a través dels espais més singulars del complex
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES OFERIX VISITES ARQUITECTÒNIQUES PER A GRUPS

Entre les opcions per a visitar la Ciutat de les Arts i  les Ciències, les visites arquitectòniques destaquen com a producte exclusiu i destinat a grups interessats en l’arquitectura del complex i l’obra de Santiago Calatrava.

En el seu origen estes visites es van dissenyar només per a un públic professional encara que cada vegada són més els grups de turistes, sobretot estrangers, que aprofiten la seua visita a la Ciutat de les Arts i  les Ciències per a aprofundir en el coneixement de la seua arquitectura i conéixer de primera mà un dels seus actius més importants.

També respon a la demanda de grans empreses que volen premiar als seus equips directius amb una jornada especial: estes visites permeten un accés exclusiu als espais més singulars del complex com són les volades del Museu o l’anell perimetral de l’Hemisfèric, des d’on disfrutar de panoràmiques úniques.

Els participants van acompanyats d’un guia arquitecte que els va explicant els secrets tècnics dels edificis, des dels orígens del projecte fins a la finalització de la seua construcció, des d’una òptica arquitectònica.