La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix activitats especials per a les nits d’estiu amb planetari en viu i monòlegs d’humor en directe

12/07/2016

- “Les Nits del Museu” se celebren tots els dijous i s’iniciaran el 7 de juliol amb Eugeni Alemany i el seu espectacle “T'ho dic sense acritud” - Des de hui, els dimarts i dijous la sala de projeccions de l’Hemisfèric oferix “Les Nocturnes” on un planetarista guia als espectadors a través del cel nocturn a l’estiu
La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix activitats especials per a les nits d’estiu amb planetari en viu i monòlegs d’humor en directe

L’oferta de la Ciutat de les Arts i les Ciències es prolonga este estiu a les nits amb "Les Nits del Museu", un programa d’humor i actuacions en directe que se celebraran els dijous, i "Les Nits de l'Hemisfèric", un planetari guiat per divulgadors científics que es realitzarà els dimarts i dijous en l’Hemisfèric, tal com ha presentat hui el director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, acompanyat per María Minaya, de Frescultura, Óscar Tramoyeres i Pau Blanco, dos dels artistes que participen en “Les Nits del Museu”

Monòlegs i humor en directe seran els protagonistes tots els dijous a la nit en la terrassa exterior del Museu de les Ciències. Des del 7 de juliol fins al 8 de setembre reconeguts artistes actuaran en directe sobre l’escenari ubicat en el llac dins de "Les Nits del Museu”. Els dijous de juliol i setembre a les 22:00 hores i a l’agost a les 23:00 hores. El preu va dels 8 als 12 euros. 

Eugeni Alemany obrirà este dijous “Les Nits del Museu” amb la seua actuació “T'ho dic sense acritud” en la que oferix una visió àcida i divertida de la vida. El 14 de juliol serà el torn de María Juan que oferirà el seu espectacle “Mare meua...”. El mentalista Toni Pons mantindrà als espectadors pegats als seus seients el 21 de juliol amb “Tu otro yo”. La següent cita serà el 28 de juliol amb “Posa'm un barrejat” on l’actor Pau Blanco realitzarà un resum dels millors moments dels 15 anys de Purna Teatre. 

Les actuacions del mes d’agost que es realitzaran a les 23:00 hores, s’iniciaran el dijous, 4 d’agost amb Óscar Tramoyeres i “Mare no hi ha mes que una (gràcies a Deu)”, continuaran l’11 d’agost amb l’espectacle de Jesús Manzano “No disparen al guitarrista” i "Doble Check” de Patricia Espejo el 18 d’agost. Finalment, el 25 d’agost l’actor i conegut presentador de televisió Luis Larrodera oferirà l’espectacle titulat “Monólogos urbanos y otras leyendas”

L’1 de setembre serà el torn de Xavi Castillo que explicarà sobre l’escenari del llac del Museu les seues reflexions al voltant de les últimes notícies i tancarà esta edició de "Les Nits" l’actuació de Rafa Alarcón i Flipy amb “Dos chiflados y un monólogo” el 8 de setembre. 

Les Nocturnes en l’Hemisfèric

També tornen a partir de hui 'Les Nits de l’Hemisfèric. Les Nocturnes' els dimarts i els dijous amb una sessió especial on un planetarista guia als espectadors a través del cel nocturn a l’estiu. El públic pot identificar les principals constel·lacions, explorar planetes com Júpiter, algunes llunes com Ío o Tità i inclús endinsar-se en fascinants nebuloses. A més, els dimarts, a partir del 19 de juliol, a l’acabar el planetari en viu, es disfrutarà d’un còctel en l’exclusiu espai de l’anell perimetral 'Carl Sagan'. 

La cúpula de la sala de projeccions de l’Hemisfèric es cobrix de milers d’estreles per a mostrar d’una forma única com és una nit d’estiu en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, creada per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l’atmosfera perfecta per a disfrutar del firmament. Durante el mes de juliol i de l’1 al 18 de setembre “Les Nocturnes” es realitzarà a les  21:00 hores, i a les 22:00 hores a l’agost. 

El preu per sessió dimarts i dijous, excepte els dimarts del 19 de juliol al 30 d’agost és de 8,80 € adult i 6,85€ euros xiquet. El preu per sessió dels dimarts del 19 de juliol al 30 d’agost (inclou còctel) és de 18€, tarifa única. Les sessions estan recomanades per a majors de 8 anys.