La Ciutat de les Arts i les Ciències és l'espai turístic més conegut de la Comunitat Valenciana

09/10/2016

- Estudi de notorietat realitzat per l’empresa Investgroup en tota Espanya realitzada al juliol d’enguany - Un 63 per cent dels enquestats declara una intenció positiva per a visitar el complex en un futur pròxim
La Ciutat de les Arts i les Ciències és l'espai turístic més conegut de la Comunitat Valenciana

La Ciutat de les Arts i les Ciències lidera la llista dels espais turístics més coneguts de la Comunitat Valenciana segons un estudi de notorietat realitzat per l’empresa Investgroup en tota Espanya realitzada al juliol d’enguany.

Al preguntar pels espais turístics-culturals-oci de la Comunitat, la Ciutat de les Arts i les Ciències és mencionada pel 37,3 per cent dels enquestats, mentres que un 22,3 per cent destaca un dels seus elements, l’Oceanogràfic, molt per damunt de la resta de destins més populars de la Comunitat Valenciana com són les platges (que destaca un 9 per cent) o València ciutat (un 4,6 per cent).

A més, el grau de coneixement de la Ciutat de les Arts i les Ciències a nivell nacional és del 78 per cent, 10 punts més que en 2015. Un 63 per cent dels enquestats declara una intenció positiva per a visitar el complex en un futur pròxim.