LA CIUTAT DE lES ARTS I LES CIÈNCIES ACULL L’EIXIDA I META DE LA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO

18/11/2016

Este diumenge 20 de novembre 
LA CIUTAT DE lES ARTS I LES CIÈNCIES ACULL L’EIXIDA I META DE LA MARATÓ VALÈNCIA TRINIDAD ALFONSO

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull de nou l’eixida i meta de la Marató València Trinidad Alfonso este diumenge 20 de novembre. La prova de 42.195 metres de la Ciutat del Running mantindrà l’escenari únic de la Ciutat de les Arts i les Ciències  fins a 2019, després de l’acord entre el director del complex Enrique Vidal i el president de la Societat Esportiva Correcaminos, Francisco Borau, entitat que organitza junt amb l’Ajuntament de València la carrera popular.

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la carrera 10K se celebren este diumenge a partir de les 8:30 hores. S’han inscrit més de 19.000 corredors per a la marató i més de 8.500 per a la 10k, en total més de 27.500 corredors que convertixen a València en una de les cites més esperades de la temporada runner.

Activitats paral·leles divendres 18 i dissabte 19

A més de la carrera, se celebren activitats paral·leles i esdeveniments extraesportius que comprén amb més de 150 animacions disposades al voltant del circuit i propostes com la Marató Fotogràfica de València, el Running Faller o el Shopping Run, entre moltes altres.

El Museu de les Ciències acull l’ExpoDeporte València, la fira del corredor de la marató amb horari de 10 a 20 hores el divendres 18 i dissabte 19, i una àmplia programació per a tots els públics en què destaca l’Impulsa València, un mini marató i el Breakfast Run, un entrenament matinal i festiu que transcorrerà pel Circuit 5k dels Jardins del Túria el dissabte 19 de novembre. 

Més informació Maratón València Trinidad Alfonso