LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES OFERIX HUI EL MONÒLEG DE MARÍA JUAN DINS DE 'LES NITS DEL MUSEU'

14/07/2016

- L’actuació es realitzarà a les 22:00 hores en l’anell perimetral de l’Hemisfèric - També a les 21:00 hores en la sala de projeccions de l’Hemisfèric se celebra una nova sessió del planetari en directe “Les Nocturnes”
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES OFERIX HUI EL MONÒLEG DE MARÍA JUAN DINS DE 'LES NITS DEL MUSEU'

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua hui dijous, 14 de juliol amb la seua oferta nocturna a l’estiu. A les 21:00 hores se celebra, en la sala de projeccions de l’Hemisfèric, una nova sessió del planetari en directe "Les Nocturnes". A més, a partir de les 22:00 hores, l’actriu María Juan oferirà el seu espectacle “Mare meua...” dins del programa d’humor i actuacions de "Les Nits del Museu".

El treball, l’amor, la sogra i la paella del diumenge. La corrupció, la crisi, els missatges de veu. La vida d’actriu, la vida en la capital, la recent vida de mare.., en definitiva coses de la vida. María Juan realitzarà demà des de l’anell perimetral de l’Hemisfèric, un repàs pels seus vells, nous, xicotets i grans èxits. La pròxima cita de "Les Nits del Museu” serà el 21 de juliol a càrrec del mentalista Toni Pons que mantindrà als espectadors pegats a la cadira amb la seua actuació titulada “El teu altre jo”.

Una altra de les opcions per a les nits d’estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències són “Les Nocturnes” que es realitzen els dimarts i dijous a les 21:00 hores durant este mes de juliol. La cúpula de la sala de projeccions de l’Hemisfèric es cobrix de milers d’estreles per a mostrar d’una forma única com és el cel estival en tota la seua intensitat. Els assistents contemplen constel·lacions, nebuloses i galàxies i coneixen de prop planetes com Júpiter o els increïbles anells de Saturn. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l’atmosfera perfecta per a disfrutar del firmament.