La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix a partir de l’1 de juliol un 20% de descompte en el Passe Club Cienciamics

24/06/2016

- A més de l’oferta habitual, els membres del club tindran accés il·limitat a les novetats previstes d’este estiu en el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric - Els nous socis també obtindran descomptes en activitats com “La Ciència a Escena”, “Les Nits del Museu” o “Les Nits de l’Hemisfèric”
La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix a partir de l’1 de juliol un 20% de descompte en el Passe Club Cienciamics

El Club 'CienciAmics' de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix a partir de l’1 de juliol un 20% de descompte per als nous socis. Les famílies amb xiquets entre 4 i 12 anys podran comprar el seu Passe del Club des de 25,6 euros i els adults des de 32 euros (acumulable descompte de família nombrosa) i disfrutar de forma il·limitada de l’oferta del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric fins al 31 de desembre de 2016.

D’esta manera, aquells que adquirisquen esta modalitat de passe podran descobrir al millor preu totes les novetats que oferixen el Museu i l’Hemisfèric com la exposició "Els nostres dinosaures" que per primera vegada reunirà les principals troballes de la Comunitat Valenciana i permetrà descobrir criatures impressionants com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de la localitat castellonenca i rèpliques de fins a 12 metres de longitud. També tindran la possibilitat de combinar la visita a esta exposició amb la nova pel·lícula “Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D” de l’Hemisfèric.

A més, tindran descomptes del 50% en “La Ciència a Escena” i el planetari en directe “Les Nocturnes”, un 10% en botigues i restauració, i descomptes en “Les Nits del Museu” i “Les Nits de l'Hemisfèric”. Les activitats que es realitzen en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències com Waterballs, caiacs o barques, també podran realitzar-se amb un 20% de descompte i l’aparcament de l’Umbracle tindrà un preu de 2,5 euros per dia.

Els membres del Club 'CienciAmics' compten a més amb un sèrie d’avantatges i moltes sorpreses al llarg de l’any, com sortejos d’invitacions i descomptes, activitats especials i passes familiars. Per a més informació pot consultar-se la web www.cac.es/club.