L’Hemisfèric presenta este estiu una oferta variada de projeccions sobre la naturalesa, l’espai i la música

06/08/2017

El públic pot triar entre 'Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart', 'L’Oceà Secret de Jean Michel Cousteu', 'Amèrica Wild. Parcs Naturals', 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D', 'Escapada al paradís 3D. Una aventura de tortugues' i la projecció 'U23D' El planetari en directe 'Les Nocturnes' se celebra tots els dimarts i dijous a les 22:00 hores durant el mes d’agost
L’Hemisfèric presenta este estiu una oferta variada de projeccions sobre la naturalesa, l’espai i la música

Descobrir les missions més importants de la carrera aeroespacial que permetrà, en un futur, capturar asteroides o aterrar en la superfície de Mart, conéixer un món secret dins de l’oceà, veure el fantàstic tresor natural dels parcs nacionals d’EE. UU., realitzar un viatge a l’Alaska del Cretaci o assistir a la projecció d’un concert d’una de les bandes més importants del planeta, són les propostes que presenta l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a este estiu, una oferta variada de projeccions amb imatges espectaculars de la naturalesa, l’espai i la música.

La pel·lícula IMAX “Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart” amb sessions tots els dies a les 13:00, a les 17.00 i a les 21:00 hores, et mostra els emocionants plans actuals i desafiaments que la NASA i la indústria espacial han de superar per a dur a terme futures missions com aterrar astronautes a Mart o capturar asteroides. 'L’Oceà Secret de Jean Michel Cousteu' amb sessions tots els dies a les 15:00 i a les 19:00 hores. Divendres, dissabte i diumenge a les 17:00 hores.

Canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, llacs d’aigües cristal·lines i boscos d’arbres gegants rodats en Yosemite, Yellowstone, el Gran canó, el Parc Nacional Glacier i Everglades són alguns dels espectaculars llocs que mostra 'Amèrica Wild. Parcs Naturals' amb sessions de dilluns a diumenge a les 12:00h i a les 16:00 hores. De dilluns a dijous a les 18:00h., dimarts i dijous a les 20:00h. I dilluns, dimecres, divendres, dissabte i diumenge a les 21:00 hores.

Per als fans d’una de la mítica banda de rock U2, es projecta fins al 9 de setembre, tots els dissabtes, a les 22:00 hores “U23D', una projecció de tecnologia 3D i del millor so multicanal surround per a disfrutar de la música del 'VertigoTour' de U2.

I els amants de l’astronomia poden disfrutar, els dimarts i dijous d’agost a les 22:00 hores en la sala de projeccions de l’Hemisfèric, del planetari en directe 'Les Nocturnes' que mostra de forma única com és el cel d’una nit d’estiu en tota la seua intensitat. Guiats per un planetarista, el públic identifica les principals constel·lacions, contempla nebuloses i explora planetes com a Júpiter o algunes llunes com Ío o Tità.