LA NATURALESA SALVATGE D'EE.UU ARRIBA HUI A l'HEMISFÈRIC AMB L'ESTRENA DEL DOCUMENTAL IMAX “AMÈRICA WILD. PARCS NATURALS”

07/10/2016

-Del 7 al 10 d’octubre, hi ha sessions a les 16h, 18 h, i 20 h. - A partir de l’11 d’octubre, tots els dies a les 16 h i a les 18 h, i els dissabtes també a les 20 h 
LA NATURALESA SALVATGE D'EE.UU ARRIBA HUI A l'HEMISFÈRIC AMB L'ESTRENA DEL DOCUMENTAL IMAX “AMÈRICA WILD. PARCS NATURALS”

Yosemite, Yellowstone, el Gran Canyó, el Parc Nacional Glacier i Everglades rebren a milers de visitants cada any que poden disfrutar de la seua naturalesa salvatge gràcies a què fa cent anys es va crear el sistema de parcs nacionals d’EE.UU. Un conjunt de reserves naturals que a partir de hui els espectadors de l'Hemisfèric poden també conéixer amb la nova pel·lícula IMAX 'Amèrica Wild. Parcs naturals'. 

La projecció mostra alguns dels tresors naturals d’Amèrica del nord: supervolcans 'inactius' amb guèisers, formacions rocoses que es convertixen en escenari de ciència-ficció, boscos de gegants sequoies mil·lenàries, el Parc Nacional dels Arcs amb més de 2.000 arcs de pedra arenosa natural, canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, grans llacs...

El públic compartix este viatge a través de les aventures de tres moderns exploradors: l’alpinista Conrad Anker, el fotògraf d’aventura Max Lowe i l’artista Rachel Pohl. La projecció, que celebra el centenari de la creació del sistema de parcs nacionals en EE.UU, intercala escenes recreades i fotografies originals del president Theodore Roosevelt i del naturalista John Muir en Glacier Point, en el parc nacional Yosemite, un viatge que va suposar l’inici de la protecció pública d’estos espais naturals a principis del segle passat i que va culminar amb l’aprovació de la llei en 1916.