L’activitat de 'Waterballs', 'Waterbikes' i caiacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències amplien el seu horari en estiu fins a les 21:30 hores

24/07/2017

  Tots els dies des de les 10:00 fins a les 21.30 hores en els llacs
L’activitat de 'Waterballs', 'Waterbikes' i caiacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències amplien el seu horari en estiu fins a les 21:30 hores

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix este estiu als seus visitants les activitats a l’aire lliure 'Waterballs', 'Waterbikes' i els caiacs transparents per a 'navegar' en els llacs que al juliol i agost amplia horari fins a les 21:30 hores.

Les 'Waterballs' són una activitat en què els més atrevits demostren el seu equilibri dins d’una gran bambolla de plàstic de dos metres de diàmetre. En l’interior d’esta esfera, els participants llisquen sobre l’aigua en un divertit joc de contrapés i ràpids balancejos. Com a curiositat, destacar que esta activitat va sorgir dels entrenaments que realitzen astronautes per a dominar l’equilibri.

Per la seua banda, els caiacs tenen capacitat per a dos o tres persones i també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics. Des d’estes embarcacions, els visitants poden disfrutar d’una perspectiva diferent de la Ciutat dels Arts i els Ciències, en especial de l’Hemisfèric i l’anell perimetral que rodeja el llac.

A més, enguany la novetat són les 'Waterbikes', una activitat que permet pedalejar pels llacs. La taula es mou gràcies a les aletes que tenen davall quan fas el mateix moviment que en una màquina de step. El desplaçament es realitza amb la força de les cames i la taula es maneja amb el manillar. Però per motius de seguretat, a les 'Waterbikes' només poden accedir persones a partir de 1,5 metres d'altura.

El preu, en el cas de 'Waterballs' i 'Waterbikes', és de 5 euros. Els caiacs costen 2,5 euros per 10 minuts; 5 euros per 20 minuts i 7,50 euros per 30 minuts (preu per persona). Al juliol i agost, l’horari d’ambdós servicis és de dilluns a diumenge de 10:00 a 21:30 hores. Estes activitats estaran en marxa durant tot l’estiu i fins al mes d’octubre.