El Museu de les Ciències acull la 4a edició de les Jornades TIIM sobre turisme i indústria musical

24/11/2022

La programació inclou debats i xarrades sobre les ciutats musicals, els concerts i els festivals
El Museu de les Ciències acull la 4a edició de les Jornades TIIM sobre turisme i indústria musical

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb el president de MusicaProCV, Sergi Almiñana, han inaugurat esta vesprada les IV Jornades TIIM (Turisme & Indústria Musical), que se celebren el 24 i 25 de novembre a l'Auditori Santiago Grisolía de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El Museu de les Ciències acull així les últimes jornades de la 4a edició de les Jornades TIIM (Turisme & Indústria Musical) , un esdeveniment que s'ha desenvolupat durant les últimes setmanes a Benidorm, el 4 d'octubre, i Castelló de la Plana, el 4 de novembre en el marc de la Fira Valenciana de la Música Trovam. D'esta manera, les Jornades TIIM finalitzen a València amb una programació que inclou debats i xarrades sobre les ciutats musicals, els concerts i els festivals.

La jornades TIIM són un espai de trobada i debat de la indústria musical valenciana, les organitzacions turístiques de caràcter públic i privat, així com altres sectors productius implicats en el desenvolupament cultural i econòmic.

Les Jornades han començat esta vesprada amb les intervencions del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i president de Música ProCV, Sergi Almiñana, a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. Durant la trobada, que continuarà demà divendres 25 de novembre, s'abordaran diferents projectes de ciutats musicals i es presentaran aplicacions tecnològiques per als festivals. 

Més informació consultar ací