LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL COR (29 SET) AMB UNA VISITA GUIADA DEDICADA A ESTE ÒRGAN EN EL 'BOSC DE CROMOSOMES'

28/09/2016

El pacient José Ramón Soler i el cardiòleg Antonio Salvador explicaran a un grup d’estudiants com funciona el cor 
LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL COR (29 SET) AMB UNA VISITA GUIADA DEDICADA A ESTE ÒRGAN EN EL 'BOSC DE CROMOSOMES'

La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora per quart any consecutiu amb la Societat Espanyola de Cardiologia i l’Institut Valencià del Cor per a celebrar el Dia Mundial del Cor, dijous que ve, 29 de setembre.

Alumnat de tercer de Secundària del Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados de Natzaret realitzaran dijous que ve una visita guiada per l’exposició 'Bosc de Cromosomes' del Museu de les Ciències acompanyats per uns guies d’excepció: José Ramón Soler, pacient que ha patit diversos infarts de miocardi i porta incorporat un desfibril·lador permanent, i el prestigiós cardiòleg Antonio Salvador.

Els alumnes i les alumnes, entre els que hi ha estudiants amb malalties cardíaques i també amb familiars afectats per patologies relacionades, coneixeran alguns aspectes d’este òrgan, com és el seu funcionament, què és un infart de miocardi, el seu tractament hospitalari, hàbits saludables per a evitar malalties cardíaques, etc. El objectiu és que la classe  després guie per l’exposició a altres estudiants del centre interessats en esta temàtica. Després del recorregut pel 'Bosc de Crosomomes', realitzaran un taller de reanimació cardíaca impartit pel cardiòleg Antonio Salvador.