Les pel·lícules IMAX 'Jardí Salvatge' i 'America Wild' acosten la naturalesa més sorprenent als espectadors de l’Hemisfèric

18/04/2019

L’Hemisfèric projecta sessions d’11 a 21 hores este cap de setmana dissabte 20 i diumenge 21 d’abril Del dilluns 22 d’abril al dissabte 27 d’abril sessions d’11 a 20 hores
Les pel·lícules IMAX 'Jardí Salvatge' i 'America Wild' acosten la naturalesa més sorprenent als espectadors de l’Hemisfèric

De la naturalesa més pròxima i sorprenent ('Jardí Salvatge') fins a la més inaccessible ('America Wild'), del planeta en el Cretaci (Caminant entre dinosaures 3D) fins a l’Estació Espacial Internacional ('Els secrets de la gravetat'), de la història de l’electricitat ('Planet Power 3D. L’energia del planeta') a l’exploració espacial ('Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart'). És la variada cartellera que la Ciutat dels Arts i els Ciències ha preparat en l’Hemisfèric amb més sessions estes vacacions de Pasqua.

'Jardí Salvatge', la nova pel·lícula de l’Hemisfèric, presenta la jove Katie i a la seua família, que viuen al costat del bosc però aliens a eixe món que els rodeja, i com de forma gradual descobrixen els secrets de la naturalesa més pròxima al seu llar. Gràcies a càmeres instal·lades dins de coves, nius o inclús en el fons d’un estany, la pel·lícula és un espectacle continu amb gran varietat d’imatges i de comportaments dels habitants del bosc.

La pel·lícula IMAX 'America Wild', una de les projeccions millor valorades pels espectadors de l’Hemisfèric, recorre alguns dels parcs nacionals més famosos dels Estats Units amb imatges espectaculars de Yosemite, Yellowstone, el Gran Canó, el Parc Nacional Glacier i Everglades. Entre la cartellera, es pot optar també per 'Planet Power 3D. L’energia del planeta' i 'Viatge a l’Espai. Pròxima Parada: Mart' .

Oferta familiar

L’oferta per al públic infantil destaca el cicle dedicat a Harry Potter (el dissabte 20 d’abril a les 18 hores "Harry Potter i la cámara secreta" i el dissabte 27 d’abril a les 18 hores "Harry Potter y el prisionero de Azkaban" i les pel·lícules 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D' (per a majors de 7 anys) i 'Els secrets de la gravetat' (apta per a tots els públics).

'Caminando entre dinosaures 3D' és una experiència d’immersió en 3D i està recomanada a partir dels 7 anys. Els personatges animats s’han recreat sobre fons reals. La pel·lícula trasllada als espectadors a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos jóvens Pachyrhinosaurus (grans dinosaures herbívors) des del moment que ixen de l’ou, la seua trobada amb els depredadors, la climatologia extrema i com lluiten per sobreviure a través de les estacions.

La pel·lícula d’animació Fulldome “Els secrets de la gravetat” oferix el viatge de dos amics a través de l’espai i el temps després dels passos d’Albert Einstein. Una aventura educativa protagonitzades per Limbradur, un jove aprenent de mag que somia de ser astronauta, i Alby, un xicotet i intel·ligent robot programat per a emmagatzemar i compartir coneixement. La Lluna, l’Estació Espacial Internacional, els racons més llunyans de la nostra galàxia són algunes de les imatges impressionants del seu viatge.