L'Hemisfèric estrena la pel·lícula IMAX 'Apollo 11. Primers Passos' amb imatges inèdites

01/07/2019

Al juliol la cartellera es completa a més amb el planetari en directe 'Les Nocturnes d'estiu' 
L'Hemisfèric estrena la pel·lícula IMAX 'Apollo 11. Primers Passos' amb imatges inèdites

L'Hemisfèric se suma a la celebració del 50 aniversari de l'arribada a la Lluna amb la pel·lícula IMAX 'Apollo 11. Primers passos', que inclou imatges originals mai vistes de la històrica missió espacial duta a terme en juliol de 1969. 

La projecció combina material conegut amb imatges trobades en un magatzem dels Arxius Nacionals i que han sigut digitalitzades per primera vegada. Els espectadors són guiats per la veu del difunt presentador de la CBS Walter Cronkite i els intercanvis de ràdio entre els astronautes i Houston. 

També esta setmana comencen les sessions del planetari en directe 'Les Nocturnes d'estiu'. A partir de l'1 de juliol tots els dijous a les 21.00 hores (excepte el 18 de juliol) i els dissabtes a les 22.00 hores. 

Un expert en planetes explicarà al públic com és el cel nocturn estival i les constel·lacions més representatives d'esta època de l'any. Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen de forma espectacular gràcies al sistema de projecció de l'Hemisfèric. Tot això acompanyat per una banda sonora original i composta per a estes sessions d'astronomia.