LES NOCTURNES' I 'U2 3D' ARRIBEN AL JULIOL A l’HEMISFÈRIC

24/06/2017

Novetats #VeranoCAC
LES NOCTURNES' I 'U2 3D' ARRIBEN AL JULIOL A l’HEMISFÈRIC

Este estiu l’Hemisfèric renova la seua cartellera amb tres propostes diferents: el planetari en directe 'Les Nocturnes d’estiu', la projecció 'U23D' a partir del 15 de juliol per a disfrutar de la mítica banda en concert i a l’agost la pel·lícula documental IMAX 'Viatge a l’Espai: Pròxima parada Mart'. 

'Las Nocturnes' se celebraran tots els dimarts i els dijous del 4 de juliol al 7 de setembre. Es tracta d’una sessió especial en què un planetarista guia als espectadors a través del cel nocturn a l’estiu, per a conéixer les seues estreles i visitar alguns dels planetes del sistema solar. 

'U2 3D', del 15 de juliol al 9 de setembre, serà la proposta de l’Hemisfèric per a disfrutar de la mítica banda en 3D la nits dels dissabtes. 'U2 3D' és la primera pel·lícula rodada en tecnologia digital 3D sobre el grup U2, que fusiona l’innovador sistema d’imatge digital 3D, el millor so multicanal surround i una de les actuacions més brillants de la formació, rodada a Sud-amèrica durant els últims concerts del seu gira.


A partir de l’1 d’agost la programació de l’Hemisfèric incorpora la pel·lícula IMAX 'Viatge a l’Espai. Pròxima parada Mart' sobre les missions més importants desenrotllades gràcies a l’evolució de la tecnologia aeroespacial i que permetran en un futur arribar a a aterrar a Mart.