Harry Potter™: The Exhibition amplia dates després d’haver venut més de 175.000 entrades

05/06/2019

L’exposició podrà visitar-se este estiu en el Museu de les Ciències fins a l’11 d’agost
Harry Potter™: The Exhibition amplia dates després d’haver venut més de 175.000 entrades

A causa del gran èxit de l’exposició a València, amb 175.000 entrades venudes des de la seua estrena el passat 13 d’abril, Harry Potter: The Exhibition amplia dates en el Museu de les Ciències fins a l’11 d’agost. Els fans de la saga de Harry Potter podran disfrutar un mes més d’esta exposició a València, l’única ciutat a Espanya on podrà veure’s l’exposició enguany.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat esta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la que els visitants podran admirar en primera persona centenars d’objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, disfrutar dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga després del vestuari, l’atrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. Sold Out i Encore s’han associat amb GES per a presentar l’exposició en la Ciutat dels Arts i els Ciències.

 

Des de la seua estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l’exposició ha visitat ciutats en tot el món, incloent-hi Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Suècia, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Utrecht, Milà i Postdam, rebent a més de 5,4 milions de visitants.

 

En el moment en què els visitants entren en Harry Potter: The Exhibition se submergixen de ple en l’univers de Harry Potter. Un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona a alguns afortunats per a formar part de sa casa favorita en Hogwarts™. A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l’exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules de Harry Potter. L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules, incloent-hi la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología, i el Bosc Prohibit. Al seu torn, estos escenaris contenen milers d’objectes d’atrezo, trages i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

 

S’inclouen a més diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l’àrea de Quidditch™ i llançar una pilota Quaffle; extraure una Mandràgora d’un test en la classe d’Herbología; i inclús recórrer la cabanya d’Hagrid i assentar-se en el seu gegantina butaca.

 

Com a novetat, l’exposició a València inclou un nou decorat, que s’exposa per primera vegada a Espanya, amb vestuari dels últims a entrar en el Món Màgic, Animals Fantàstics: Els Crims de Grindelwald, l’última pel·lícula de la saga Animals Fantàstics. Els trages exposats inclouen els usats per Eddie Redmayne, que interpreta a Newt Scamander així com per Jude Law, que dóna vida al personatge d’Albus Dumbledore, dècades abans de convertir-se en Director d’Hogwarts, i per Johnny Depp, que interpreta al poderós mag Fosc Gellert Grindelwald.

 

Per a garantir una experiència satisfactòria i una còmoda visita, l’accés a l’exposició s’organitza en franges de mitja hora. L’últim passe es realitzarà una hora i mitja abans del tancament. Les entrades ja estan a la venda en www.harrypotterexhibition.es.

Els visitants també podran disfrutar d’una exclusiva audioguia amb detalls sobre el making of de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari i criatures màgiques de la saga.