L’Hemisfèric projectarà la saga completa de 'Harry Potter' en un cicle especial amb motiu de l’exposició

22/03/2019

El cicle començarà el dissabte 13 d’abril amb 'Harry Potter i la pedra filosofal' 
L’Hemisfèric projectarà la saga completa de 'Harry Potter' en un cicle especial amb motiu de l’exposició

L’Hemisfèric projectarà la saga de 'Harry Potter' per orde cronològic en una sessió especial per pel·lícula que se celebrarà els dissabtes a les 18 hores. Este cicle es posa en marxa amb motiu de l’exposició 'Harry Potter The Exhibition' que acull el Museu a partir del 13 d’abril. El mateix dia de la seua obertura al públic en el Museu, l’Hemisfèric projectarà 'Harry Potter y la piedra filosofal', la primera de les huit pel·lícules basades en els llibres de J.K.Rowling.

El cicle continuarà amb 'Harry Potter y la cámara secreta' (dissabte 20 d’abril), 'Harry Potter y el prisionero de Azkaban' (dissabte 27 d’abril), 'Harry Potter y el cáliz de fuego' (4 de maig), 'Harry Potter i la orden del Fénix' (11 de maig), 'Harry Potter y el misterio del Príncipe' (18 de maig), 'Harry Potter y las reliquias de la muerte parte I” (25 de maig) i Harry Potter y las reliquias de la muerte parte II” (1 de juny).

També durant el mes de juny està previst continuar amb el cicle i s’ha programat els dissabtes a les 18 hores una pel·lícula seguint l’ordre de la sèrie cinematogràfica: 8 de juny 'Harry Potter y la piedra filosofal', 15 de juny 'Harry Potter y la cámara secreta', 22 de juny 'Harry Potter y el prisionero de Azkaban', 29 de juny 'Harry Potter y el cáliz de fuego'. El format de les pel·lícules de Harry Potter serà en cine digital 2d - pantalla 16x8 i versió doblada al castellà.