L'exposició ‘Galàxia Hung’ es prorroga fins al 18 d'abril en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències

12/02/2021

Més de 60 parelles celebren Sant Valentí en la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la promoció ‘L'amor del cigne’ en Instagram
L'exposició ‘Galàxia Hung’ es prorroga fins al 18 d'abril en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències

L'exposició d'escultures ‘Galàxia *Hung’ es podrà visitar fins al 18 d'abril en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Aquesta mostra reuneix un total de 14 escultures, deu d'elles instal·lades en el Passeig de l'Art del *Umbracle i quatre en el llac nord del Hemisfèric. Es tracta d'obres inspirades en la cultura taiwanesa i la vida quotidiana de Taiwan amb els colors brillants que s'observen en els patrons tradicionals taiwanesos. 

Aquesta galàxia està habitada per una infinitat d'animals, tots ells amb una percepció colorista i amb una visió molt oriental expressada en aqueixos meticulosos dibuixos que acompanyen a les escultures instal·lades en la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Promoció Dia dels Enamorats

Més de 60 persones ja han participat en la promoció 2x1 en Instagram per a aconseguir una entrada gratuïta per al Museu de les Ciències o el Hemisfèric. Les persones que vulguen convidar a la seua parella a visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències han de seguir el compte oficial de la Ciutat de les Arts i les Ciències en Instagram i publicar una foto de l'escultura 'L'amor del cigne' de l'exposició 'Galàxia Hung' com a post o story amb l'etiqueta #amorCAC i etiquetant a @ciudadartesciencias. Per missatge privat rebran el full volant 2x1 que hauran de mostrar en les taquilles del *Museu de les Ciències o en el Hemisfèric. Es podrà participar fins al 28 de febrer i el full volant és vàlid fins al 31 de març de 2021.

La parella de cignes inclinats entre si de manera elegant creen la forma de cor i destaquen en el llac del *Hemisfèric. Formen part de l'exposició 'Galàxia Hung' que des de la seua inauguració el mes de desembre passat s'ha convertit en un dels punts de foto destacats de la ciutat a València en Instagram.