El desenvolupament sostenible i la lluita contra el canvi climàtic destaquen entre els continguts de les noves exposicions de la Ciutat de les Arts i les Ciències

17/06/2020

- Hui és el Dia Mundial per a Combatre la Desertificació i la Sequera - ’Ante el canvi, canviem' i 'Junts podem aconseguir-ho' aborden alguns dels principals desafiaments mediambientals  
Exposició 'Davant el canvi, canviem' en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix des d’este mesles noves exposicions 'Davant del canvi, canviem' i 'Junts podem aconseguir-ho' que aborden alguns dels principals desafiaments plantejats pel canvi climàtic i que hui destaquem amb motiu del Dia Mundial per a Combatre la la Desertificació i la Sequera. Ambdós mostres són gratuïtes a l’estar instal·lades en zones de lliure accés.

L’exposició 'Davant del canvi, canviem' mostra xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i flama a reflexionar al visitant sobre la forma d’actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta. La mostra està instal·lada en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En El Carrer Menor del Museu de les Ciències,  el públic pot conéixer la mostra 'El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho' que es presenta com un decàleg ambiental formada per 10 panells en què s’exposen aspectes determinats del medi ambient, el planeta o l’acció humana. L’exposició ha sigut concebuda pel Consell de la Infància del Museu, tant en la selecció de temes com els textos i dibuixos.

Després de recórrer estes exposicions, que són de lliure accés, el públic pot accedir a l’interior el Museu de les Ciències per una preu especial.  Fins al 28 de juny les entrades al Museu tindran una tarifa única i econòmica de 4 euros. D’esta manera, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol continuar promocionant la visita el Museu, adaptant el preu per la limitació d’ús tàctil de mòduls degut a les mesures higienicosanitàries.