EL PASSEIG De l’ART De l’UMBRACLE ACULL LA MOSTRA 'CAMINS PARAL·LELS' De l’ARTISTA PORTUGUÉS ROGÉRIO TIMOTEU

27/10/2016

L’exposició, formada per deu escultures, és de lliure accés
EL PASSEIG De l’ART De l’UMBRACLE ACULL LA MOSTRA 'CAMINS PARAL·LELS' De l’ARTISTA PORTUGUÉS ROGÉRIO TIMOTEU

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull fins al pròxim mes de març de 2017 una nova exposició formada per deu escultures realitzades per l’artista portugués Rogério Timoteu. La mostra “Camins Paral·lels” s’ubica en el Passeig de l’Art de l’Umbracle, és de lliure accés i reunix obres que representen diferents figures humanes realitzades en ferro i resina.

Timoteu tria una vegada més com a lema de la seua obra la figura humana. Realitza l’explotació de la forma intrínseca a través de línies senzilles i gratuïtes, donant-li una aura, generalment, d’obra inacabada invitant a l’espectador a entrar en elles a través de narratives obertes. 

Rogério Timoteu va nàixer en Sintra, Portugal en 1967. Des de 1989 desenrotlla el seu treball com a artista individual. Compta amb 33 exposicions individuals i ha participat en més de 200 col·lectives a Portugal i resta del món. La seua obra està present en col·leccions privades de Portugal, Alemanya, Austràlia, Àustria, Canadà, Escòcia, Espanya, EE.UU., França, Holanda, Anglaterra, Irlanda, Luxemburg, Polònia, Suïssa, Uruguai i Itàlia.