L’EXPOSICIÓ 'GRAVETAT ZERO' DEL MUSEU COMPTA AMB 10 MÒDULS INTERACTIUS PER A APRENDRE ASTRONOMIA

08/10/2016

El silenci de l’espai o com identificar constel·lacions són algunes d’estes propostes que inviten als visitants a experimentar 
L’EXPOSICIÓ 'GRAVETAT ZERO' DEL MUSEU COMPTA AMB 10 MÒDULS INTERACTIUS PER A APRENDRE ASTRONOMIA

L’exposició 'Gravetat Zero' del Museu dels Ciències compta amb un conjunt de 10 mòduls interactius que expliquen fenòmens curiosos sobre astronomia: 'Inventa la teua constel·lació', 'El Silenci de l’Espai', 'Mart', 'Trajectòries de circulació atmosfèrica' , 'Pozo gravitatori simple' i 'Pozo gravitatori triple' són els títols d’alguns d’estos curiosos interactius que inviten al visitant a experimentar per si mateix i aprendre sobre el cosmos.

A més, en esta exposició l’Agència Espacial Europea dóna a conéixer el públic quins són els seus principals treballs i investigacions entorn de l’exploració solar, el llançament de satèl·lits per a observar la Terra, millorar les telecomunicacions i explorar el nostre sistema solar.

L’exposició presenta a més un sorprenent espai de forma cúbica, l’interior del qual està cobert de múltiples espills que projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l’espai. També hi ha peces originals que han format part del Hubble, maquetes de l’Estació Espacial Internacional i de coets espacials com l’Arianne.