L’exposició “Davant del canvi, canviem' mostra projectes d’investigació nacionals i internacionals per a combatre el canvi climàtic

22/04/2020

Era una de les exposicions previstes en la programació de 2020 per als passejos exteriors del complex
Panell principal de 'l’exposició 'Davant del canvi, canviem' de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Amb motiu hui dimecres 22 d’abril de la celebració del 'Dia de la Terra' la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà a compartir els continguts de l’exposició 'Davant del canvi, canviem' en les seues xarxes socials.

Davant de la impossibilitat d’instal·lar esta mostra ni visitar-la 'in situ', s’ha optat per un recorregut virtual. Durant les pròximes setmanes es publicarà la imatge i text que acompanya a cada un dels 28 panells gràfics que conformen l’exposició i que destaca la importància de l’actuació humana per a frenar el canvi climàtic. 
Esta exposició era una de les novetats en la programació per a 2020 de la Ciutat de les Arts i les Ciències que estava prevista inaugurar durant la primavera en els exteriors del passeig Nord del complex. 

'Ante el canvi, canvim' mostra xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i flama a reflexionar al visitant sobre la forma d’actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta el canvi climàtic. En l’exposició es mostren els principals projectes, programes i actuacions proposats per l’ONU per a combatre el canvi climàtic i poder arribar a aconseguir els objectius de desenrotllament sostenible que pretén l’Agenda 2030. L’Exposició 'Davant del canvi, canviem', també vol fer-se eco d’algunes de les últimes investigacions que s’estan desenrotllant des de distintes instàncies, locals com la Universitat de València o internacions com l’ESA Agència Espacial Europea).