'L'Espai dels Xiquets' obri novament en el Museu de les Ciències

28/07/2020

Continuen les visites a la volada sud des d’on es poden veure vistes panoràmiques de la Ciutat de les Arts i les Ciències i els jardins del Túria Tots els dies s’han programat minisesiones de 'Ciència a Escena' al matí l’entrada del Museu de les Ciències
'L’Espai dels Xiquets' del Museu de les Ciències està obert novament

'L’Espai dels Xiquets' del Museu de les Ciències està obert novament després d’un període d’adaptació a les noves mesures de seguretat i control d’aforament. Les exposicions del Museu de les Ciències compten també amb els mòduls interactius, habilitats pràcticament al 100%, excepte aquells que requerisquen el contacte directe de nas, ulls i orelles. A més, continuen les visites a la volada sud, un dels espais més impressionants de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’Espai dels Xiquets és una zona dedicada al públic infantil d’entre 3 i 8 anys on juguen i experimenten sobre els sentits, l’aigua i els animals i inclús construïxen una casa inacabada.

A més, el personal d’atenció distribuït en les diferents plantes del Museu està a disposició del públic per a explicar els interactius i les curiositats de les diferents exposicions el Museu de les Ciències com 'Talkins Brains' i 'Mart. La conquista d’un somn'.

Continuen una de les novetats d’este estiu: les visites a la volada sud. És la terrassa de major altura, que recau cap a l’Umbracle, des d’on es contemplen espectaculars vistes panoràmiques de tot el complex, de l’Hemisfèric, el Palau de les Arts, l’Àgora i l’entorn de llacs, a més de l’antic llit del Túria i la ciutat.

També pels matins es realitzen en l’entrada del Museu experiències de les demostracions de les sessions especials 'Química en acció' i la 'Ciència invisible'. L’objectiu és animar al públic a conéixer millor estes activitats que se celebren en sales especials ubicades en la planta baixa del Museu, en El Carrer Menor.