L'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències obri un quart torn del 15 al 19 de juliol

20/05/2019

Dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, inclou una visita especial a 'Harry Potter. The exhibition'   
L'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències obri un quart torn del 15 al 19 de juliol

L'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha ampliat la seua oferta amb un quart torn i se celebrarà també del 15 al 19 de juliol, a més de les setmanes del 24 al 28 de juny, de l'1 al 5 de juliol de 2019 (segon torn quasi complet) i un tercera setmana, que tindrà lloc del 8 al 12 de juliol. 

Es tracta d'una escola d'estiu que destaca amb activitats al voltant de la ciència, l'exploració espacial i els taurons. Enguany, a més de conéixer i experimentar en les instal·lacions de l'Hemisfèric, l'Umbracle, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, inclou una visita especial a 'Harry Potter. The exhibition' ubicada en el Museu. 

El preu és de 240 euros, tot inclòs, i les persones sòcies del Club CienciAmics i Club Ciutat tenen un 15% de descompte, és a dir, una tarifa especial de 204 euros. També s'aplica este descompte del 15% per a famílies nombroses i monoparentals, i per segon germà o germana. Per a més informació es pot consultar la web consultar ací. 

Al llarg de la setmana, els xiquets i xiquetes realitzaran tallers científics i yincanas per les diferents exposicions del Museu, descobriran música i videojocs de temàtica espacial amb Berklee College of Music i en l'Hemisfèric podran participar en observacions astronòmiques i planetaris en directe. 

Les activitats en els llacs i visites a les aquaris de l'Oceanogràfic, on passaran una nit amb l'activitat 'Dormir amb taurons', conformen una escola d'estiu única que enguany es distingix, encara més de la resta, amb la visita programada a l'exposició de 'Harry Potter'.