El Museu de les Ciències acull a partir del 13 de desembre l’exposició 'Érase una vez'

23/11/2018

La mostra, destinada a públic infantil, explora conceptes científics amb els escenaris i personatges de contes populars 
El Museu de les Ciències acull a partir del 13 de desembre l’exposició 'Érase una vez'

El Museu de les Ciències inaugura el próximo13 de diciembre l'exposició interactiva ‘Érase una vez… la ciència per als amants dels contes” que explica conceptes científics a través de deu contes populars i descobrix la ciència que hi ha darrere de ‘Pinotxo’, ‘Els tres porquets’, ‘Caputxeta Roja’ o ‘Hansel i Gretel’, entre altres personatges.

Les primeres peces de l’exposició ja han començat a arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències i el muntatge començarà a partir de la setmana que ve. ‘Érase una vez’, que s’ubicarà en la primera planta del Museu junt amb l’Espai dels Xiquets, es desenvolupa en deu "llibres" gegants de cada una de les històries i organitzats al voltant d’un "bosc " central format per 18 "arbres" de més de 4 metres on explorar i escoltar contes.

L’exposició, recomanada per a xiquets entre els 4 i 11 anys, proposa diverses experiències interactives entorn d’estes històries tradicionals i inclourà una zona lúdica per a contacontes, jocs, dibuix i “photocall” temàtic. Després del seu pas per la Citè de París, el Museu de les Ciències és el primer museu a Espanya on s’exposa.