L'exposició 'Elles tenen la fórmula' de la Ciutat de les Arts i les Ciències s'exposarà a Dubai

05/02/2021

- La inauguració serà el pròxim 8 de febrer amb motiu de la setmana del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència 
L'exposició 'Elles tenen la fórmula' de la Ciutat de les Arts i les Ciències s'exposarà a Dubai

Una adaptació de l'exposició 'Elles tenen la fórmula', produïda per la Ciutat de les Arts i les Ciències, serà inaugurada el pròxim 8 de febrer a Dubai per a promoure el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència als Unió dels Emirats Àrabs (EAU)  que serà el dijous 11 de febrer.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Ambaixada d'Espanya en EAU, l'Associació de Científics i Investigadors espanyols en EAU i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L'exposició original 'Elles tenen la fórmula' és una mostra itinerant que en l'actualitat es pot visitar al campus de la Universitat Jaume I de Castelló. L'exposició està dedicada a les dones que, des de l'antiguitat, han destacat en l'estudi de la química.

En la versió que viatja fins a Dubai destaquen la figura de dones àrabs en aquesta disciplina com la emiratí Habiba Alsafar, Faiza Al-Kharafi  i Hind Al-Abadleh.