El Teatre de l'Electricitat del Museu de les Ciències ret homenatge a l'electricitat i l'electroestàtica

09/08/2019

A través d'una sèrie d'experiments sorprenents, aquesta animació, inclosa en l'entrada general, intenta fer comprensibles els conceptes que produeix l'electricitat 
El Teatre de l'Electricitat del Museu de les Ciències ret homenatge a l'electricitat i l'electroestàtica

Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells saltadors, arcs elèctrics que solquen l'espai, o tubs de neó que s'encenen en tocar-ne els extrems són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta al Teatre de l'Electricitat, una animació que es troba a la primera planta del Museu de les Ciències i que està inclosa en l'entrada general. 

Davant d'un auditori compost per mig centenar de persones i enmig d'una escenografia que simula el laboratori d'un científic-inventor, un animador científic intentarà fer comprensibles els conceptes relacionats amb els fenòmens físics que produeix l'electricitat. 

Un dels instruments més cridaners de l'activitat és la bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els raigs que produeix de més d'un metre. 

L'accés al Teatre de l'Electricitat és gratuït amb la compra de l'entrada al Museu i té sessions a les 11.30 h, 12.30 h, 13.30 h, 15.30 h, 16.20 h i 17.00 h.