EL MUSEU ORGANITZA ESTE CAP DE SETMANA VISITES GUIADES A L'EXPOSICIÓ 'GRAVETAT ZERO'

20/10/2016

Esta activitat forma part de 'Passaport a l’Espai’
EL MUSEU ORGANITZA ESTE CAP DE SETMANA VISITES GUIADES A L'EXPOSICIÓ 'GRAVETAT ZERO'

El Museu de les Ciències oferix este pròxim cap de setmana visites guiades a la exposición 'Gravetat Zero' que exhibix mòduls interactius i espectaculars imatges de l’espai i algunes missions espacials actuals i futures de l’Agència Espacial Europea (EIXA). Esta activitats formen part de 'Passaport a l’Espai', proposada que reunix els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat dels Arts i els Ciències.  

Les visites guiades a l’exposició 'Gravetat Zero' es realitzaran este dissabte 22 i el diumenge 23 d’octubre d’11 a 12 hores. El preu és d’1 euro sempre que s’adquirisca l’entrada general al Museu. 

Acompanyats per un divulgador científic que explicarà els diferents continguts de l’exposició, els participants podran interactuar amb mòduls que expliquen fenòmens curiosos sobre astronomia: 'Inventa la teua constel·lació', 'El Silenci de l’Espai', 'Mart', 'Trajectòries de circulació atmosfèrica' , 'Pozo gravitatori simple' i 'Pozo gravitatori triple'. A més, en esta exposició l’Agència Espacial Europea dóna a conéixer el públic quins són els seus principals treballs i investigacions entorn de l’exploració solar, el llançament de satèl·lits per a observar la Terra, millorar les telecomunicacions i explorar el nostre sistema solar. 

'Gravedad zero' presenta a més un sorprenent espai de forma cúbica,l’interior del qualestà cobert de múltiples espills que projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l’espai. També hi ha peces originals que han format part del Hubble, una maqueta de l’Estació Espacial Internacional suspesa en l’aire des del sostre i reproduccions de coets espacials com l’Arianne. 

Passaport a l’Espai

La Ciutat de les  Arts i les Ciències en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (EIXA) organitza per tercer any consecutiu la iniciativa 'Passaport a l’Espai' que reunix  els continguts relacionats amb l’astronomia de la Ciutat dels Arts i els Ciències com els planetaris de l’Hemisfèric, els mòduls interactius 'Simulador espacial' i 'Cadet de l’Espai', tallers DIY o conferències. Se pot sol·licitar el 'Passaport a l’Espai' en les taquilles del Museu o de l’Hemisfèric. 

Cada vegada que el visitant participe en alguna de les activitats assenyalades, es li cuñará en la casella corresponent. Fins al 21 de maig de 2017, podran omplir el seu passaport per a aconseguir almenys 4 encunys en el cas de menors de 8 anys i sis encunys per a xiquets de 8 anys o majors. Després d’entregar el seu passaport amb les proves correpondientes validades, participaran en un sorteig de visites guiades al Consorci Valencià de l’Espai i a l’Observatori Astronòmic d’Aras de los Olmos, entre altres premis.

Més informació en http://www.cac.es/pasaportealespacio/