El Museu de les Ciències oferix visites guiades en l'exposició Nikola. Tesla. Idees com llamps' i 'Els nostres dinosaures'

16/09/2016

-Fins al 18 de setembre hi ha visites al llarg de tot el dia, a les 11:00, a les 12:00 i les 13:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores cada hora. -El  preu és de 2,50 €, a més de l’entrada al Museu de les Ciències.
El Museu de les Ciències oferix visites guiades en l'exposició Nikola. Tesla. Idees com llamps' i 'Els nostres dinosaures'

Acompanyats per divulgadors científics, els visitants del Museu de les Ciències poden conéixer d’una forma diferent les noves exposiciones 'Els nostres dinosaures' i 'Nikola Tesla: Idees com llamps': les dades més curioses, les respostes a les preguntes que van sorgint al llarg del recorregut i una atenció personalitzada destaquen en les visitas guiades que organitza el Museu de les Ciències.

Fins al 18 de setembre hi ha visites al llarg de tot el diaa les 11:00, a les 12:00 i les 13:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores cada hora. El preu és de 2,50 €, a més de l’entrada al Museu de les Ciències.

'Els nostres dinosaures' presenta fòssils reals, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual que oferix una visió de com era el món fa milions d’anys i que els experts han reconstruït gràcies també al valuós patrimoni del nostre territori: des de jaciments d’icnites fins a les notables restes d’iguanodòntids en la comarca de Els Ports i altres espècies autòctones, com restes de grans sauròpodes i altres dinos. Ous de dinosaures, fòssils d’estes increïbles criatures, i insectes atrapats en el temps i protegits per l’ambre, són alguns dels continguts que oferix l’exposició.

La mostra 'Nikola Tesla. Idees com llamps', de la Fundació Telefónica, recupera la figura d’este científic visionari i fonamental en la història del progrés i desenvolupament de la civilització elèctrica en la que vivim, a qui deguem centenars de patents d’invents que van suposar el canvi al món actual. A través de la narració de l'animador científic, el grup recorre l'espai i el temps habitats per Tesla, mentres coneix curiositats i anècdotes de la seua vida, així com les seues aportacions al progrés: Tesla va concebre la corrent alterna i va ser pioner en tecnologies visionàries per a la seua època com la robòtica.