L'Hemifèric acull la nova projecció "Caminant entre dinosaures. Planeta prehistòric 3D"

07/08/2016

- La pel·lícula trasllada a l’espectador a l’Alaska del Cretaci a través de la història de dos jóvens Pachyrhinosaurus  
L'Hemifèric acull la nova projecció

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix una nova projecció dins de la seua programació. Es tracta de "Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D" que trasllada a l’espectador a l’Alaska de finals del Cretaci, fa 68 milions d’anys, a través de la història de dos jóvens Pachyrhinosaurus, grans dinosaures herbívors.

El públic seguirà els recorreguts d’un dinosaure jove des del seu naixement, els seus amics i familiars, que realitzen junt amb tota la seua manada una llarga migració anual per a trobar menjar. En un emocionant viatge lluitaran per sobreviure a través de les estacions i es trobaran amb diversos perills com els depredadors, la climatologia extrema o els desastres naturals.

La pel·lícula és una experiència d’immersió en 3D. Els personatges animats s’han recreat sobre fons reals. Els cossos i els moviments dels animals s’han confeccionat a partir de l’evidència fòssil i el seu comportament es deriva de la paleontologia i de com actuen els animals actuals. Inclús el seu llenguatge corporal ha sigut inspirat pel que sabem de la conducta animal real i aporta a estes criatures un realisme increïble.

Este nou contingut de l’Hemisfèric complementa la futura exposició del Museu de les Ciències “Els nostres dinosaures”, una mostra que permetrà descobrir criatures impressionants com el Morelladon beltrani i que per primera vegada reunirà en un mateix espai les principals troballes de la Comunitat Valenciana.