L’Hemisfèric programa una nova sessió a les 20h de 'Ritmes d’Amèrica' per als dies 11 i 12 d’octubre

10/10/2018

Horaris especials també en 'La Ciència a Escena' del Museu de les Ciències el divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14 d’octubre.
L’Hemisfèric programa una nova sessió a les 20h de 'Ritmes d’Amèrica' per als dies 11 i 12 d’octubre

L’Hemisfèric amplia les projeccions amb una nova sessió de Ritmes 'd’Amèrica a' les 20 hores el dijous 11i el divendres 12 d’octubre.

'Ritmos d’Amèrica' descobrix a l’espectador la riquesa del patrimoni musical de nord-americà de la mà del compositor Àloe Blacc, qui recorre les singulars arrels musicals del país seguint les empremtes de Louis Armstrong, a través de llocs i manifestacions culturals nord-americanes.

Este divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14 d’octubre l' horari de 'La Ciència a Escena' serà especial. El públic que s’acoste al Museu de les Ciències pot participar en diverses experiències científiques en directe amb “Ciència a Escena”: 11:30h Magia Química, a les 12:30 h 'Científic per un dia' (dirigit als xiquets de 4 a 8 anys), 16:00 h Horror al buit i a les 17:15h 'Fred Fred'.

El preu és de 3,5 euros per persones i no cal adquirir l’entrada general al Museu de les Ciències. En estes sessions es “frigen” ous i es fabriquen gelats amb nitrogen líquid, es convertix l’aigua en vi amb indicadors de ph i inclús se sol·licita l’ajuda d’un espectador perquè entregue un bitllet a què se li agarra foc sense que es creme.